Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”3 Ciudați”, piesă de teatru gustată din plin de dejeni FOTO/VIDEO

0 267

teatru Dej 3 Ciudati (5)

Centrul Cultural Arta Dej a găzduit aseară piesa de teatru ”3 Ciudați”, piesă în care a jucat și actorul dejean Ioan Isaiu. Comedia s-a bucurat de un real succes, sala fiind aproape plină.

Deși afară a plouat destul de tare, vremea nu i-a împiedicat pe dejeni să vină să vadă o nouă piesă de excepție regizată de Sorin Misirianțu. Cei trei actori, Marius Rizea, Ioan Isaiu și Șerban Georgevici, s-au bucurat de aprecierea publicului care i-a aplaudat de mai multe ori pe parcursul piesei ”3 Ciudați”.

În piesa de teatru prezentată la Dej este vorba despre prietenia dintre Serge, Marc şi Yvan. ”3 Ciudați” este o comedie savuroasă care are ca temă principală prietenia, într-o lume “în care în loc să ne fim unul altuia aproape, ne purtăm ca nişte ciudaţi”. Căci cei trei sunt pe punctul de a rupe definitiv relaţiile din cauza unui tablou alb, pe care Serge îl cumpără cu nu mai puțin de o sută de mii de euro.

Ioan Isaiu a anunțat că se află pentru ultima oară la Dej în această stagiune, dar că în toamnă va reveni cu o nouă piesă de teatru. Ceilalți doi actori, unul din Banat și celălalt din Oltenia, au declarat că s-au simțit foarte bine în Ardeal, la Dej, și că publicul a fost surprinzător de receptiv.

Vezi mai jos momente din piesa de teatru ”3 Ciudați”, precum și interviurile cu protagoniștii serii.

Teatru 3 Ciudati Dej 28 apr 2014 de someseanul

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More