Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

”3 Ciudați”, piesă de teatru gustată din plin de dejeni FOTO/VIDEO

0 55

teatru Dej 3 Ciudati (5)

Centrul Cultural Arta Dej a găzduit aseară piesa de teatru ”3 Ciudați”, piesă în care a jucat și actorul dejean Ioan Isaiu. Comedia s-a bucurat de un real succes, sala fiind aproape plină.

Deși afară a plouat destul de tare, vremea nu i-a împiedicat pe dejeni să vină să vadă o nouă piesă de excepție regizată de Sorin Misirianțu. Cei trei actori, Marius Rizea, Ioan Isaiu și Șerban Georgevici, s-au bucurat de aprecierea publicului care i-a aplaudat de mai multe ori pe parcursul piesei ”3 Ciudați”.

În piesa de teatru prezentată la Dej este vorba despre prietenia dintre Serge, Marc şi Yvan. ”3 Ciudați” este o comedie savuroasă care are ca temă principală prietenia, într-o lume “în care în loc să ne fim unul altuia aproape, ne purtăm ca nişte ciudaţi”. Căci cei trei sunt pe punctul de a rupe definitiv relaţiile din cauza unui tablou alb, pe care Serge îl cumpără cu nu mai puțin de o sută de mii de euro.

Ioan Isaiu a anunțat că se află pentru ultima oară la Dej în această stagiune, dar că în toamnă va reveni cu o nouă piesă de teatru. Ceilalți doi actori, unul din Banat și celălalt din Oltenia, au declarat că s-au simțit foarte bine în Ardeal, la Dej, și că publicul a fost surprinzător de receptiv.

Vezi mai jos momente din piesa de teatru ”3 Ciudați”, precum și interviurile cu protagoniștii serii.

Teatru 3 Ciudati Dej 28 apr 2014 de someseanul

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.