Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

3 medalii de aur, 2 de argint și 3 de bronz pentru Budokan Ryu

0 42

Clubul Sportiv Bodukan Ryu, care activează atât în Dej cât și în Gherla, s-a întors cu opt medalii cucerite de la Cupa Mickey Mouse la Karate WKC.

Competiția a avut loc în Florești, județul Cluj, fiind dedicată doar copiilor, la startul acesteia participând 20 de cluburi din întreaga țară cu un număr de 361 de sportivi cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani.

Budokan Ryu s-a întors de la această competiție cu opt medalii:

Vlad Bota și Larisa Molnar au obținut medalii de aur la probe de kumite individual, iar Laura Ghete, Larisa Molnar și Rebeka Orban au obținut medalia de aur la proba de kumite echipe.

Medalii de argint au obținut Denisa Ghenea la proba de kumite individual, iar la echipe Vlad Bota alături de Dorin Pănescu si Valerian Derta.

Rebeka Orban, Valerian Derta și Dorin Pănescu au obținut medalii de bronz la probele de kumite individual.

”Această competiție a fost prima treaptă de evaluare a sportivilor mai tineri în pregătirea pentru Campionatul Național, următoarea verificare fiind peste două săptămâni la Cluj, unde va avea loc Cupa Napoca” precizează conducerea clubului sportiv.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More