Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

3 medalii de aur, un argint și un bronz pentru Budokan Ryu la Cupa României – FOTO

0 49

Budokan Ryu Cupa Romaniei 2014 (1)

În perioada 22-23 noiembrie s-a desfășurat la București ediția 2014 a Cupei României la Karate WKC. Competiția a fost organizată sub egida Federației Române de Karate WKC și a avut loc în incinta Centrului Sportiv Apollo, unde cei 531 de sportivi reprezentând 44 de cluburi din întreaga țară s-au întrecut la probele de kata și kumite, atât individual cât și pe echipe.

Clubul Sportiv Budokan Ryu a deplasat 7 sportivi la această competiție care la final au reușit să aducă acasă 5 medalii, respectiv 3 de aur, una de argint și una de bronz.

Astfel BOTA VLAD, COSTEA ALEXIA și ORBAN REBEKA au obținut medalii de aur la probele de kumite individual, iar PĂNESCU DORIN a obținut o medalie de argint la individual și o medalie de bronz la kumite echipe.

Evoluții bune au avut și BOCA DENISA care a obținut locul 4, iar DERTA VALERIAN și PĂNESCU ALEXANDRU au reușit să se claseze în primii 8 sportivi pe țară la categoriile lor.

Antrenorii Paula Groșan și Bogdan Savu doresc să mulțumească pe această cale Primăriei Municipiului Dej, domnului primar Morar Costan și Consiliului Local Dej pentru sprijinul acordat pe parcursul anului 2014, precum și sponsorilor, colaboratorilor și părinților care s-au implicat în acțiunile clubului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More