Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

3 tone de mâncare donate pentru câinii din adăpostul de la Dej – FOTO

1 77

caini anima pro terra

Asociația Anima Pro Terra a primit o donație de 3 tone de mâncare pentru câini, ce va fi repartizată pentru adăpostul de câini de la Dej.

Astfel, azi a ajuns la Dej un transport de 3 tone de mâncare pentru câini, marca Mera Dog, ca urmare a unei donații venită din Germania de la Frauke Berner, de la compania Cellagon. Iubitoarea de câini din Germania a suportat financiar și costul transportului hranei pentru câini (3.048 kg hrană uscată) din Germania și până la Dej.

Asociația Anima Pro Terra Dej va susține prin această donație alimentația câinilor din adăpost cel puțin pentru următoarele trei luni, fiind alocată câte o tonă de mâncare pentru fiecare lună.

Adăpostul de câini de la Dej este în plin proces de extindere, urmând ca până la finalul acestui an să poată găzdui încă 120 de patrupede, față de doar 60-70 de locuri cât avea până în acest an.

Asociația Anima Pro Terra Dej caută voluntari pentru adăpostul de câini din Dej: ”Daca iti pasa de suferinta animalelor de pe strazi, te asteptam alaturi de noi! Adresa noastra de mail este animaproterra@yahoo.com sau ne poti suna la 0726106003 – Stanca, 0726106004 – Mihaela si 0745946737 – Geta.”

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. monitorizare caini maidanezi spune

    Intretinerea cainilor abandonati nu este o solutie, nu este preventie. Ce or sa faca atunci cand vor avea sute-mii de caini? Faptul ca, atata timp cat “izvorul” aparitiei cainilor maidanezi nu este stopat, celelalte solutii sunt doar temporare. Izvorul, recte abandonul si reabandonul (asa zisa “adoptie” dupa care cainele este rearuncat in strada) cainilor, este cel asupra caruia trebuie actionat cu fermitate.

    De asemenea, important este ca noi, cetatenii, sa raportam/sesizam orice agresiune ale cainilor maidanezi; online (www.caini-maidanezi.info) sau in mod oficial la adresele oficiale (ASPA, primarie etc).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More