Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

31 de nuntași în frunte cu mireasa au ajuns la spital

0 71

 

Spitalul de urgenta Bistrita

O nuntă organizată sâmbătă seara la căminul cultural din localitatea bistrițeană Coșbuc s-a terminat cum nu se poate mai prost pentru mireasă și aproape 30 de nuntași.

Aceștia s-au simțit rău la scurt timp după ce au terminat de mâncat aperitivul, ajungând pe urmă la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară.

Mai întâi, bolnavii s-au prezentat la spitalul din Năsăud, de unde, câțiva dintre ei au ajuns în cursul nopții la spitalul din Bistrița. O parte dintre nuntași au refuzat internarea în spital, primind doar tratamentul pentru toxiinfecție alimentară în cursul nopții pentru ca dimineață să plece, însă o parte dintre nuntași, în special copii, au rămas sub supraveghere medicală.

Se pare că un anumit sortiment de șuncă din aperitiv le-a provocat oamenilor, grețuri, vărsături și frisoane. Direcția de Sănătate Publică a preluat acest caz și va analiza sursa toxiinfecției alimentare, dar și modul în care au fost gătite și depozitate preparatele servite la nuntă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More