Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

318 locuri în instituții de învățământ repartizate Administrației Naționale a Penitenciarelor

0 56

Penitenciarul Gherla recrutează candidați pentru locurile repartizate în anul 2013 Administrației Naționale a Penitenciarelor, în instituțiile de învățământ universitar și post liceal din sistemul de apărare ordine publică și siguranță națională.

Oferta generoasă de anul acesta pune la dispoziția tinerilor care își doresc o carieră în sistemul penitenciar românesc, o gamă variată de specialități, care pe lângă domeniile atractive și gratuitatea școlarizării oferă și siguranța încadrării absolvenților.

Administrația Națională a Penitenciarelor a pus la dispoziția tinerilor oferta educațională pe websiteul instituției dar și prin intermediul unei pagini pe platforma de socializare Facebook, ”Admitere – Administratia Nationala a Penitenciarelor”, unde viitorii candidați pot afla amănunte pe parcursul derulării înscrierilor.

Lucrătorii din cadrul Biroului resurse umane și formare profesională din cadrul Penitenciarului Gherla au fost prezenți ca în fiecare an în mijlocul tinerilor absolvenți ai liceelor clujene pentru a promova oferta educațională și pentru prima dată, anul acesta Penitenciarul Gherla a participat cu un stand în cadrul târgului Universitaria, eveniment organizat anual de Uniunea Universitatilor Clujene în colaborare cu Camera de Comert si Industrie Cluj si Expo Transilvania S.A.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More