Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

357 de persoana au primit asistență medicală în a treia zi de festival Untold

0 374

În cea de-a treia zi a festivalului, în urma acțiunilor de prevenire și de combatere desfășurate de jandarmi, polițiști și pompieri, au fost constatate 28 de fapte penale și aplicate 121 de sancţiuni contravenţionale care privesc încălcări ale legii privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite, legii privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, republicată, dar și cele privind circulația pe drumurile publice, precum și stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor etc.

Totodată 357 de persoane au primit asistență medicală din partea personalului SMURD și a paramedicilor pompieri, iar 8 dintre acestea au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare. Trei elicoptere ale Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca şi Inspectoratului General de Aviaţie au asigurat buna desfăşurare a evenimentului din punct de vedere operativ şi medical.

Activitățile pentru asigurarea ordinii publice și de control, cât şi cele pentru prevenirea situațiilor de urgență vor continua și în zilele următoare, astfel încât participanții să fie în siguranță, anunță autoritățile.

Pentru siguranța participanților la acest eveniment, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne au fost dispuse măsuri suplimentare, acționând peste 3000 de jandarmi, polițiști, pompieri, personal medical și efective din cadrul altor structuri.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More