Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

37 de mașini parcate au rămas fără oglinzi la Zalău

0 47

masini avariate gherla1

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 19 ani, au făcut ravagii duminică dimineața pe două străzi din Zalău. Nu mai puțin de 37 de mașini au fost avariate.

Acțiunea celor trei tineri, unul de 19 ani și ceilalți doi de 18 ani, a avut loc în dimineața zilei de duminică, pe străzile Sf Vineri și Aleea Ritmului din Zalău, informează ztv.ro.

Teribiliștii au reușit într-o scurtă plimbare pe cele două străzi să avarieze mai multe autoturisme parcate pe marginea drumului. Nu mai puțin de 37 de mașini au fost afectate, fiindu-le rupte oglinzile retrovizoare laterale.

Poliția Municipiului Zlău a fost sesizată despre cele întâmplate și a început cercetările. Oamenii legii au reușit să identifice autorii, aceștia fiind cercetați pentru distrugere.

Dintre cei 37 de proprietari ai mașinilor distruse, doar 18 au depus plângere la poliție. Autorii au provocat o pagubă totală ce depășește 10.000 de lei. Pentru acțiunea lor, cei trei tineri riscă o pedeapsă cu închisoarea între 3 luni și 2 ani sau amendă.

Foto: Arhivă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More