Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

40 de hectare de vegetație afectate de incendii în Maramureș

0 53

Pompierii maramureșeni au fost extrem de ocupați în ultimele două zile, după ce au fost nevoiți să intervină la mai multe incendii de vegetație izbucnite pe raza județului.

Astfel, în ultimele 48 de ore, pompierii maramureșeni au lichidat mai multe incendii de vegetație uscată. În total, în județul Maramureș au ars aproximativ 40 de hectare de vegetație în localitățile, Borșa, Moisei, Preluca Veche, Valea Chioarului, Bogdan Vodă și Groșii Țibleșului.

De asemenea, joi, 7 aprilie, pompierii Detașamentului ”Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare au intervenit în localitatea Coltău pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o claie de fân. Flăcările au mistuit circa 300 de kg de fân. Pichetul de Pompieri Târgu Lăpuș a lichidat un incendiu izbucnit la un depozit de furaje în localitatea Sălnița. Pentru lichidarea incendiului au participat și pompierii voluntari din Vima Mică. Au ars 200 de kg de fân, 1 metru cub de lemn de foc, depozitul de furaje. În cazul incendiilor din Coltău și Sălnița, pompierii au reușit să salveze bunuri în valoare de 23.000 lei.

În aceeași perioadă, personalul S.M.U.R.D. Maramureș a răspuns la 40 de solicitări, după cum urmează: S.M.U.R.D. Baia Mare 25 de solicitări, Sighetul Marmației 4, Fărcașa 5, Vișeu de Sus 2 și Bogdan Vodă 5 solicitări.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More