Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

433 de locuri de muncă vacante în Bistrița-Năsăud

0 300

În județul Bistrița-Năsăud există 433 de locuri de muncă vacante, transmit cei de la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Cei de la AJOFM Bistrița-Năsăud transmit, scriu reporterii Agerpres, faptul că există 433 de locuri de muncă vacante în judeţul Bistriţa-Năsăud.

Astfel Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă oferă la această dată persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă următoarele tipuri de ocupații:

– pentru persoanele cu studii superioare (de lungă şi scurtă durată) – 37 locuri de muncă;

– pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 396 locuri de muncă;

Pentru persoanele cu studii superioare, cele mai multe locuri de muncă vacante sunt disponibile în profesii precum administrator baze de date, administrator financiar, asistent social, consilier achiziţii publice, etc.

Meseriile în care sunt oferite cele mai multe locuri de muncă pentru persoanele cu studii medii şi profesionale pornesc de la agent comercial și ajung până la vopsitor industrial.

Informaţii suplimentare despre ofertele de muncă din judeţul Bistriţa – Năsăud pot fi obţinute de la sediul AJOFM Bistriţa – Năsăud.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More