Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

439 de pachete cu ţigări şi 13 pachete cu petarde confiscate de poliţişti

0 340

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au constatat ieri o infracţiune de contrabandă şi una de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Au fost confiscate 439 pachete cu ţigări şi 13 pachete cu petarde.

La data de 10 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat activităţi de prevenire şi combatere a faptelor de comerţ ilicit cu ţigarete provenite din contrabandă.
Astfel, a fost depistat un bărbat care deţinea ţigarete nefiscalizate pe care urma să le transporte în municipiul Sighetu Marmaţiei în vederea comercializării. Asupra lui au fost găsite 369 pachete cu ţigări de contrabandă care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

De asemenea, în cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii au mai constatat o infracţiune la regimul materiilor explozive precum şi trei contravenţii prevăzute de Legea 12/1990 republicată, privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Ei au găsit şi ridicat în vederea confiscării alte 70 pachete cu

ţigări şi 13 pachete cu petarde. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 13 000 de lei.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu articole pirotehnice.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More