Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

47 de persoane descoperite că munceau ”la negru” într-o firmă din Cluj

0 50

itm-munca-la-negru-inspectia-muncii

Nu mai puțin de 47 de persoane a angajat, fără forme legale, un tânăr din Cluj-Napoca. Acesta este cercetat acum de polițiști și s-a ales cu dosar penal.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de un bărbat, de 28 ani, din Cluj-Napoca, pentru comiterea infracţiunii de „primire la muncă a mai mult de 5 persoane, indiferent de cetăţenia acestora, fără încheierea unui contract individual de muncă”.

Din investigaţiilor efectuate de poliţişti a reieşit că într-un imobil de pe raza cartierului Gheorgheni, persoana în cauză ar fi angajat, fără îndeplinirea formalităţilor legale, 47 de persoane pentru a desfăşura activităţi specifice saloanelor de masaj.

Cercetările sunt continuate de poliţişti pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More