Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

49 de permise reținute, mașini furate, persoane declarate dispărute identificate și amenzi de peste 200 de mii de lei

0 182

Polițiștii nu au avut odihnă la finalul anului. Au desfășurat acțiuni ce au dus la identificarea unor persoane date dispărute, descoperirea de mașini furate, dar și la depistarea unui urmărit național.

IPJ Maramureș informează că în perioada 27 decembrie – 02 ianuarie, poliţiştii maramureşeni au acționat pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice. Au fost organizate mai multe acțiuni și s-a intervenit la 167 de evenimente, cele mai multe sesizate prin 112.

Astfel în urma acestor acțiuni au fost identificate opt persoane bănuite de comiterea unor diverse infracţiuni, au fost găsite patru autoturisme reclamate furate, au fost identificate patru persoane reclamate dispărute şi a fost depistată o persoană urmărită naţional. De asemenea au fost constatate şase infracţiuni de operațiuni fără drept cu articole pirotehnice, trei infracţiuni de contrabandă cu tutun şi două infracţiuni silvice.

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt, de asemenea, priorităţi ale poliţiştilor maramureşeni. Astfel, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, fiind constatate 12 infracțiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost reținute 49 permise de conducere și au fost retrase şapte certificate de înmatriculare.

Totodată, poliţiştii rutieri au intervenit în această perioadă la 12 accidente de circulaţie produse pe raza judeţului, în urma cărora două persoane au decedat iar 11 persoane au fost rănite. Pentru neregulile constatate în această perioadă, polițiștii au aplicat 577 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei, şi au fost confiscate bunuri în valoare de aproximativ 2.000 de lei.

Acţiunile poliţiştilor pentru siguranţa cetăţenilor continuă. Recomandăm cetăţenilor care se vor deplasa cu autoturismele să se informeze cu privire la starea drumurilor, să-şi echipeze autoturismele corespunzător şi să respecte indicaţiile poliţiştilor aflaţi în trafic. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More