Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

5.000 de abonamente Electric Castle 2017 vândute în doar trei ore

0 144

Festivalul Electric Castle de la Bonțida continuă să fie unul dintre cele mai iubite evenimente de acest gen din România, în ciuda faptului că vremea nu a ținut cu organizatorii la ultimele ediții.

Cea mai puternică ploaie pe care a văzut-o Transilvania în ultimii ani nu i-a descurajat pe fanii festivalului de la Bonțida, care abia au așteptat ca abonamentele pentru ediția viitoare a Electric Castle să fie scoase la vânzare.

Iar azi, minunea s-a întâmplat astăzi, organizatorii Electric Castle punând în vânzare online primele 5.000 de abonamente, la prețul de 269 de lei bucata. Acestea s-au vândut ca pâinea caldă, în doar trei ore toate abonamentele fiind vândute.

Mai mulți doritori s-au plâns că sistemul de plăți online la comanda abonamentelor ”Early Birds” a întâmpinat dificultăți, probabil din cauza numărului foarte mare de accesări, dar până la urmă toate biletele s-au vândut în timp record.

Mii de electrici au rămas însă fără abonamente și sunt nevoiți să aștepte următorul lot care va fi scos la vânzare de către organizatori, bineînțeles la un preț crescut. Spiritul festivalului electric Castle rămâne la fel de viu în inimile iubitorilor de gen, care se înghesuie să achiziționeze abonamente din timp, deși organizatorii n-au anunțat încă niciun invitat la ediția de anul viitor.

 

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More