Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

5 jocuri de păcănele cu Egiptul Antic și faraoni pe care le poți juca online

0 1.609

Păcănelele inspirate din mitologia Egiptului Antic, din care nu lipsesc faraonii, piramidele sau scarabeii, sunt populare și în anul 2023. Nu există vreun cazinou online care să nu aibă în ofertă măcar un slot din categoria menționată.

Dincolo de grafica modernă, jocurile cu această tematică vin cu funcții speciale generatoare de adrenalină. Iată 5 titluri pe care le poți juca pe internet, pe platformele licențiate în România:

PHARAOS & ALIENS

Egiptenii antici îi venerau pe faraoni, despre care spuneau că veneau din cer. Astfel, nu sunt puțini cercetătorii care cred că zeitățile din mitologia egipteană sunt, de fapt, extratereștri. Slotul „Pharaos & Aliens” surprinde tocmai această idee, printr-o realizare grafică deosebită, OZN-urile zburând din când în când în preajma piramidelor.

Cele mai valoroase pictograme din joc sunt a Cleopatrei și a unui extraterestru cu capul mare și verde. Faraonul este simbol Wild, iar piramidele de după care apare Luna sunt simbol Scatter. Minim trei Scatters inițiază o serie de 15 rotiri gratuite cu multiplicator x3. De altfel, Luna este un element care apare în aproape toate pictogramele, sugerând faptul că acolo este casa extratereștrilor. Poți juca acest slot folosind și fonduri suplimentare obținute cu un SlotV promo code.

PHARAO’S RICHES

„Bogățiile faraonului” este un joc de păcănele cu 5 role, 3 rânduri și 30 de linii de plată. Numărul liniilor de plată poate fi ajustat la 10 sau la 20. Dintre simbolurile obișnuite, inelul, crucea și scarabeul vin cu perle, în timp ce 10, J, Q, K și A poartă însemne regale. Imaginea faraonului de aur este cea mai valoroasă pictogramă.

Jocul are o singură funcție specială: trei pictograme reprezentând piramidele aduc 10 învârtiri gratuite cu diamant stivuit. Diamantul este simbol Wild care apare numai în secvența de învârtiri gratuite. De asemenea, în timpul secvenței, pe grilă se pot opri alte trei imagini ale piramidelor, care inițiază zece rotiri gratuite suplimentare.

PHARAO’S RING

Cartea, regina, pisica neagră și scarabeul apar și în acest joc cu tematică egipteană. Implicit sunt 20 de linii de plată, dar numărul este ajustabil. Cel mai puternic simbol este inelul faraonului, care este un Wild ce poate substitui până și simbolul Scatter (cartea) sau simbolurile speciale expandabile care apar în timpul secvenței de rotiri gratuite.

Apropo de rotirile gratuite, acestea sunt zece și sunt declanșate de trei exemplare ale cărții oprite pe grilă. Cartea are și rol de simbol Wild, care înlocuiește pictogramele obișnuite atunci când poate forma un câștig. Inelul poate apărea pe rolele 2 și 4 atunci când se activează extra miza (extra bet).

9 HAPPY PHARAOS

Este un slot cu o combinație de simboluri mai puțin obișnuită: fructe și faraoni. Fructele au toate aceeași valoare (portocale, lămâi, prune, cireșe). Nu există simbol Wild sau simbol Scatter, însă jocul are un simbol special: steluța pe care scrie „Free Spins” inițiază o serie de 10 rotiri gratuite, dacă apare în trei exemplare pe ecran.

În timpul rotirilor gratuite, mai multe pictograme ale faraonului se opresc pe grilă, oferind plăți suplimentare indiferent de poziționarea pe ecran. Trei Faraoni rambursează miza și pe poate ajunge până la o plată de 20.000 de ori miza, dacă apar toți cei nouă faraoni (care vor fi aranjați în formă de piramidă). Trei steluțe suplimentare redeclanșează secvența de rotiri gratuite.

BOOK OF PHARAO

Cartea este elementul central din multe păcănele inspirate din mitologia Egiptului. „Cartea faraonului” este albastră, are cadru aurit, iar în centrul copertei este Ochiul lui Horus, un simbol important al Antichității. Cartea joacă dublu rol, de simbol Wild și de simbol Scatter. Trei cărți oprite pe ecran aduc 10 rotiri gratuite, patru cărți inițiază 15 învârtiri gratuite, iar cinci cărți declanșează 20 de rotiri gratuite. La începutul secvenței, unul dintre simbolurile din jocul de bază este desemnat la întâmplare drept simbol special expandabil. 5 Power Spins pot fi declanșate aleatoriu în orice rundă. În timpul Power Spins, pe role apar unul sau două simboluri Bonus.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More