Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

5 reguli de bază care te pot ajuta să câștigi la poker online

0 57

Oferta site-urilor de cazino s-a îmbunătățit considerabil odată cu pandemia de Covid-19. Acum puteți paria pe evenimente sportive, să vă încercați norocul la ruletă sau la poker online direct din confortul locuinței. Toate acestea pot fi efectuate atât de pe un calculator/laptop cât și de pe telefonul mobil sau tabletă. 

Înainte de a începe să pariați online trebuie să vă asigurați că respectați câteva reguli de bază. Unul dintre cei mai importanți pași este să vă asigurați că site-ul este licențiat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Acesta este responsabil cu autorizarea și verificarea tuturor site-urilor de noroc de România.În cazul în care pariezi pe site-uri nelicențiate, riști să rămâi fără fonduri și, mai mult, ești pasibil de o amendă cuprinsă între 5.000 – 10.000 lei. 

Potrivit Betromania.com, site-ul principal de oferte poker online și pariuri sportive, în topul preferințelor românilor se află texas holdem

Iată cinci dintre principalele reguli pe care le poți aplica pe platforme poker online in Romania, dar și pe site-urile de pariuri sportive. 

  1. Bugetul – Alocă un buget fix lunar pe care să nu-l depășești. Bugetul poate fi repartizat pe zile, săptămâni sau luni, însă este important să nu-l depășești și să nu apelezi la împrumuturi pentru a paria.

Operatorii de jocuri de noroc sprijină această regulă nescrisă și oferă posibilitatea de a limita suma jucată în fiecare lună direct din contul online. 

  1. Ia jocul în serios – Este foarte important să te concentrezi la jocul de poker și să lași alte lucruri să-ți distragă atenția. Nu recomandăm să joci poker pe bani din plictiseală , dacă ești obosit, nervos sau sub influența băuturilor alcoolice. 
  2. Nu juca fiecare mână – Jocul de poker este un mix între noroc și strategie. Specialiștii nu recomandă însă să jucăm fiecare mână în așteptarea norocului, o astfel de strategie având șanse mari să vă lase fără fonduri într-un timp scurt. Doar unele mâini trebuie jucate, acestea oferindu-vă șanse mai mari de câștig. Poți consulta topul mâinilor în setul de reguli poker cu 5 carti
  3. Nu abuza de bluff – Foarte mulți amatori tind să abuzeze de bluff. Totuși, dacă acesta este folosit de prea multe ori sunt șanse mari să pierzi. 

Nu este recomandat să faceți bluff dacă sunt mai mulți jucători rămași în joc. În acest caz, șansele ca cel puțin unul dintre restul jucătorilor să aibă o mână bun sunt mari.

  1. Studiază jocul adversarilor – Fiecare masă de poker are particularități aparte, de aceea este important să te adaptezi la acestea și să studiezi tacticile folosite de adversari. Nu te concentra strict pe cărțile din mâna ta ci și la ale adversarului. 

Fiecare partidă de poker este diferită, se poate întâmpla să nu fi într-o dispoziție bună pentru a paria sau pur și simplu să ai o zi proastă. Nu insista și paria în continuare în cazul în care observi că nu îți iese nimic. 

Nu uita să progresezi, învață din greșelile efectuate în partidele pierdute și evită să le mai faci. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More