Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

5 tineri cercetaţi în urma unui scandal izbucnit în localitatea Cuşma

0 61

someseanul-accident-sant-masina politie (2)

În data de 07.01.2014, ora 00:30, poliţiştii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au fost sesizati prin serviciul unic de urgenţă 112 de către numitul B.A.N. în vârstă de 20 de ani din Cuşma despre faptul că pe o stradă din localitate a izbucnit un scandal.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului unde au constatat faptul că în stradă, în apropierea căminului cultural Cuşma unde era organizat un bal, a avut loc un scandal între mai multe persoane, fiind identificaţi numiţii:, F.Ş. în vârstă de 25 de ani, C.C. în vârstă de 32 de ani, L.A.Ş. de 30 de ani, B.I. în vârstă de 26 de ani, Z.V.I. în vârstă de 25 de ani şi tânărul de 20 de ani care a făcut sesizarea, toți din localitatea Cușma și A.M. în vârstă de 25 de ani din Deleni judeţul Iaşi.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că în timpul scandalului, numitul B.A.N. l-a tăiat cu un cuţit pe F.Ş., cauzându-i leziuni superficiale în zona gâtului, numiţii C.C. şi L.A.Ş. l-au lovit pe Z.V.I., cauzându-i leziuni uşoare iar L.A.Ş. împreună cu F.Ş. l-au lovit pe numitul B.I..

Numiţii F.Ş. şi Z.V.I. au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Bistriţa-Năsăud în vederea acordării de îngrijiri medicale iar primul a rămas internat pentru investigaţii suplimentare.

În cauză se efectuează cercetări de către Postul de Poliţie Livezile faţă de F.Ş., B.A.N., C.C., L.A.Ş. şi Z.V.I. pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, iar faţă de numitul B.A.N. se efectuează cercetări şi sub aspectul comiterii infracţiunii de port fără drept al cuţitului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More