Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

50 de lei prețul unui abonament la meciurile CS Unirea Dej

4 49

Unirea Dej - Explorari Baia Mare 022

CS Unirea Dej a anunțat prețul abonamentelor pentru sezonul 2013-2014, abonamente dedicate suporterilor care doresc să aibă loc în tribune rezervat la meciurile echipei și alte facilități.

Astfel, prețul unui abonament pentru noul sezon este de 50 de lei. Fiecare abonat, va avea loc rezervat în tribune la meciurile de pe teren propriu ale echipei, iar la prima partidă de la Dej din campionat va primi cadou o mapă, care cuprinde un poster al echipei, un calendar, un fanion și un pix.

De asemenea, posesorii de abonamente vor avea prioritate la acțiunile echipei unde conducerea clubului va pune la dispoziție transportul susținătorilor.

”Clubul Unirea Dej precizează că accesul în Sala Sporturilor va fi în continuare liber, dar speră ca suporterii să achiziționeze un număr cât mai mare de astfel de abonamente care, cu siguranță, vor ajuta financiar clubul.”

Abonamentele vor fi disponibile începând cu data de 12 septembrie, cu ocazia turneului internațional pe care CS Unirea Dej îl va organiza.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Cristi Mare spune

  Copii – adulti acelasi pret?

  1. Someseanul spune

   Se pare ca da.

 2. Cristi Mare spune

  Copii – adulti acelasi pret?

  1. Someseanul spune

   Se pare ca da.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More