Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

50 de morți în urma unui accident aviatic

0 32

avion in flacari

Cel puţin 50 de persoane au murit după ce un avion de pasageri s-a prăbuşit duminică în apropierea oraşului rus Kazan, anunţă presa rusă.

Avionul, de tip Boeing 737, efectua o cursă internă şi decolase de la Moscova. Aeronava s-a prăbuşit înainte de aterizarea pe aeroportul din Kazan, situat în centrul ţării, în republica rusă Tatarstan.

„Un Boeing 737 care decolase de la Moscova s-a prăbuşit la aterizarea pe aeroportul din Kazan şi a explodat. Cincizeci de oameni – 44 de pasageri şi şase membri ai echipajului – au murit”, a comunicat Ministerul rus pentru Situaţii de urgenţă. 

Accidentul a avut loc la ora locală 19.25 (17.25, ora României). Avionul de pasageri prăbuşit în republica rusă Tatarstan încercase de trei ori să aterizeze înainte de a cădea pe pista aeroportului din oraşul Kazan, anunţă Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă.

O eroare de pilotaj se află cel mai probabil la originea prăbuşirii avionului de pasageri în republica rusă Tatarstan, afirmă surse din cadrul comisiei de anchetă citate de RIA Novosti.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a ordonat crearea de urgenţă a unei comisii speciale pentru anchetarea circumstanţelor accidentului.

Mediafax

foto: arhivă

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More