Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

500 de litri de țuică au confiscat polițiștii în Șomcuta Mare

2 62

Un bărbat de 70 de ani din județul Satu Mare a fost descoperit în Maramureș de polițiști cu 500 de litri de țuică în mașină. Bărbatul mergea să vândă țuica în Suceava, dar a rămas fără marfă, aceasta fiind confiscată de oamenii legii. Polițiștii au confiscat și 200 de pachete de țigări de contrabandă din Ucraina de la un bărbat din Satulung.

Un echipaj de poliţie, format dintr-un poliţist şi jandarm, au oprit ieri dimineaţă un autoturism ce se deplasa pe DE 58, strada Republicii din Şomcuta Mare.

În maşină, poliţiştii au găsit 500 litri de ţuică, în valoare de 12500 de lei, care aparţinea pasagerului Vasile Z. de 70 de ani din judeţul Satu Mare. Acesta a declarat că intenţiona să o transporte în judeţul Suceava pentru a o vinde. Întrucât bărbatul nu a putut prezenta poliţiştilor documente de provenienţă şi documente care să ateste plata accizelor, întreaga cantitate de ţuică a fost ridicată şi predată Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Maramureş.

În continuare se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de produse accizabile în afara unui antrepozit fiscal, peste limita prevăzută de lege.

Țigări de contrabandă confiscate

Pe DE 58, comuna Satulung, poliţiştii au oprit în trafic un autoturism condus de Nicolae C. din comuna Satulung.

În portbagaj, au fost găsite 200 pachete de ţigări de provenienţă ucraineană. Poliţiştii au stabilit că acestea aparţin lui Florin C. din aceeaşi localitate. El a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei iar pachetele de ţigări au fost ridicate în vederea confiscării.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More