Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

5000 de lei furați dintr-un restaurant

0 634

Un bărbat care a furat 5000 de lei din incinta unui restaurant a fost prins de către polițiști. Suma a fost recuperată în totalitate și restituită celui păgubit.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Baia Mare au fost sesizaţi ieri după-amiază cu privire la furtul a 5 000 de lei. Un băimărean în vârstă de 43 de ani a declarat că banii i-au fost sustraşi dintr-o geacă lăsată pe spătarul unui scaun dintr-un restaurant situat pe strada Victoriei din Baia Mare. De asemenea, bărbatul păgubit a oferit poliţiştilor descrierea bărbatului pe care îl bănuia de comiterea faptei.

Poliţiştii au demarat de îndată activităţile specifice de căutare a hoţului şi recuperare a banilor sustraşi. Operativitatea şi promptitudinea cu care aceştia au acţionat au dus, la scurt timp de la sesizarea faptei, la identificarea unui băimărean de 53 de ani, bănuit de comiterea faptei. Poliţiştii au reuşit astfel să recupereze suma de 4 480 de lei şi să o restituie victimei.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal şi poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More