Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

54 de intervenții într-o singură săptămână

0 281

Echipajele ISU Sălaj au avut o săptămână plină. Au intervenit la 54 de evenimente.

Echipajele ISU Sălaj au avut o săptâmână fără urmă de răgaz. Conform reprezentanților acestora, în intervalul 03.09, ora 08:00 -10.09.2018 ora 8:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj, a fost solicitat să intervină la un număr de 54 de evenimente.

Dintre acestea 8 intervenţii au fost pe linia situaţiilor de urgenţă, iar 46 de misiuni s-au axat pe acordarea primului ajutor calificat de către echipajele SMURD pe diferite cazuri medicale. Din cele 8 situaţii de urgenţă, au fost înregistrate patru incendii dintre care un incendiu de vegetaţie uscată în localitatea Corni, judeţul Maramureş, un incendiu la deşeuri într-un punct termic dezafectat din Zalău, două incendii la încăperi (ale unui operator economici şi o sală de evenimente).

De asemenea trei intervenţii s-au concentrat asupra îndepărtării unor elemente (tencuială de pe faţada unui imobil din municipiul Zalău, panoul unei firme din Zalău, şi un stâlp de telefonie prăbuşit pe DJ 194 în apropierea localităţii Cehu Silvaniei) şi asigurarea unor măsuri PSI la o avarie a unei conducte de gaze de pe strada Colinei din Zalău.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More