Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

6 persoane rătăcite la Măguri-Răcătău

0 249

Forțele de intervenție au salvat 6 persoane rătăcite în zona Măguri-Răcătău.

La data 11 august a.c., în jurul orei 18:50, polițiștii Postului Poliţie Comunal Măguri-Răcătău, din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Florești, au fost sesizați despre faptul că șase persoane care vizitau împrejurimile munţilor din zona Valea Băii, comuna Măguri-Răcătău, s-au rătăcit, anunță IPJ Cluj.

Întrucât urma să se înnopteze, iar în grupul respectiv se afla și un minor, turiștii au apelat numărul de urgență 112.

În baza celor sesizate şi a informaţiilor obţinute cu dificultate de la turiști din cauza lipsei de acoperire a rețelelor telefonice, polițiștii au format echipe și s-au deplasat pe două direcții, folosind un autovehicul și un ATV, pentru a-i găsi pe apelanți. Astfel, în circa 40 de minute de la sesizare, polițiștii i-au găsit pe cei 6 turiști la o distanță de aproximativ 20 de kilometri de locul unde și-au parcat autoturismul.

Persoanele identificate, patru femei, un bărbat și o minoră, în vârstă de 13 ani, din Cluj-Napoca, nu au suferit leziuni sau alte vătămari.

Cei în cauză au fost însoțiți până la sediul Postului de Poliţie Măguri-Răcătău de unde şi-au continuat drumul spre casă

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More