Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

70% dintre ardeleni consumă bere când ies la terasă

0 51

bere

Un studiu realizat de Gfk România dezvăluie faptul că doi din trei ardeleni consuma bere când se întâlnesc cu prietenii pe terase şi o apreciază pentru proprietatea sa de a hidrata organismul.

Reprezentanţii Gfk România au dezvăluit, într-o conferinţă susţinută la Cluj,  ca atunci când ies pe terase,  70 % dintre ardeleni consuma bere, 50% dintre ardelenii adulţi consuma bere după o zi de muncă, iar 40% au mereu bere în frigider în sezonul cald.

„Rezultatele acestui studiu confirmă încă o dată faptul că berea este un produs bine integrat stilului de viață modern al românilor, un adevărat liant social; spiritul său convivial completează perfect momentele pe care le petrecem alături de familie și prieteni”, a declarat Constantin Bratu, director general, Asociația Berarii României.

Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ la nivel naţional, de 1.024 persoane, bărbaţi şi femei, cu vârsta peste 18 ani.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More