Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

8 incendii, 50 de hectare de vegetație arsă

0 77

Pompierii au intervenit la 8 incendii. În urma acestora au ars 50 de hectare de vegetație uscată.

Potrivit ISU MAramureș, în intervalul 19.04.-21.04.2019, pompierii militari au lichidat 8 incendii de vegetație uscată. În urma acestira au ars circa 50 de hectare de vegetație uscată. De asemenea, de la mijlocul lunii martie și până în prezent în județ au ars peste 250 de hectare de vegetație uscată.

În ultimele 24 de ore, pompierii maramureșeni au intervenit la 5 situații de urgență. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Borșa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un adăpost de animale. Focul a distrus circa 2 metri pătrați de perete din lemn.

Garda de Intervenție Bogdan Vodă a fost solicitată să intervină la Poienile Izei, unde o anexă dintr-o gospodărie a luat foc. Au ars diverse unelte și scule depozitate în anexă. Cel mai probabil, focul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric.

De asemenea, pompierii au mai lichidat și incendii izbucnite la coșurile de fum ale unor locuințe din Petrova, Borșa și Sighet. În toate cele trei cazuri a ars doar funinginea din coșul de evacuare al fumului.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More