Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

8 județe, printre care Maramureș și Sălaj, afectate de condițiile meteo din ultimele 24 de ore

0 889

Mai multe județe au fost afectate de condițiile meteo nefavorabile din ultimele 24 de ore. Nu există persoane rănite sau blocate.

Condițiile meteo nefavorabile din ultimele 24 de ore au afectat 12 localități de pe raza a 8 județe. Printre acestea se află și Maramureșul și Sălajul. Din fericire nu există persoane blocate sau rănite.

”La această oră nu sunt persoane blocate, evacuate sau rănite din cauza manifestării fenomenelor meteorologice periculoase”, precizează IGSU.

Totuși au fost emise 65 de atenţionări şi avertizări hidro-meteorologice, care au vizat manifestarea fenomenelor periculoase imediate.

”Având în vedere că prognozele meteorologilor rămân în vigoare pentru perioada următoare, inspectoratele pentru situaţii de urgenţă rămân mobilizate pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce situaţii de urgenţă”, au afirmat reprezentanții IGSU.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More