Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

8 Martie la Grădinița cu Program Prelungit „PITICOT” Dej – FOTO

0 369

Versuri și cântece de copil, flori și mireasmă de primăvară. Mame și bunicuțe, copii fericiți și recunoscători. Atmosferă înălțătoare plină de căldura zâmbetelor. Așa au sărbătorit cei de la secția maghiară a Grădiniței cu Program Prelungit „Piticot” ziua de 8 martie – Ziua Internațională a Femeii.

Această sărbătoare a devenit deja o tradiție la Grădinița „Piticot”, astfel încât pe data de 8 martie copiii i-au încântat și în acest an cu poezii și cântece pe mămici și bunici. Evenimentul a fost organizat și a decurs sub îndrumarea educatoarei grupei, Helén Demeter.

La sfârșitul programului copiii au dăruit celor dragi amintiri confecționate de ei înșiși. Principalul scop al acestei activități a fost crearea acelui cadru festiv, prin care preșcolarii să-și poată exprima mulțumirea și prețuirea față de mame și bunici.

Prezentă la eveniment, doamna directoare a instituției, Ramona Nădejde, și-a manifestat aprecierea față de munca copiilor și față de atmosfera înălțătoare: ”Secția maghiară a grădiniței ne-a făcut să ne bucurăm din plin de sărbătoarea primăverii, sărbătoare care vestește an de an, că fiecare femeie este valoroasă și importantă!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More