Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

8 moduri în care te poți distra alături de prietenii tăi

0 56

În cazul în care îți dorești să te distrezi alături de prieteni și ești în pană de idei, iată câteva idei care s-ar putea să îți placă.

Propunerile sunt următoarele:

1. Mergeți într-o drumeție montană – O drumeție este soluția potrivită atunci când dorești să te distrezi departe de agitația orașului. În țara noastră sunt trasee potrivite indiferent de nivelul de pregătire sau de condiția fizică. În plus, încă mai este vreme bună de urcat pe munte, până când iarna își va intra în drepturi. Costurile nu sunt deloc ridicate, mai ales că prețul unui echipament de urcat pe munte nu este foarte mare. În plus, o drumeție montană reprezintă și posibilitatea de a va reconecta cu natura.

2. Jucați poker – O activitate foarte distractivă foarte populară atât printre oameni simpli cât și printre celebrități precum Neymar, Cristiano Ronaldo, Ben Affleck, Leonardo DiCaprio și alte nume importante. Pokerul este un joc foarte distractiv, motiv pentru care este îndrăgit de foarte mulți oameni. Regulile sunt simple și atunci când joci alături de prieteni distracția e la cote înalte, având în vedere că toată lumea își dorește o carte cât mai bună, eventual chinta poker, pentru a lua potul. În plus, în timpul jocului se fac multe glume și atmosfera este foarte prietenoasă.

3. Mergeți la escape room – Genul de activitate care este atât distractivă, dar care reușește în aceeași măsură să vă pună mintea la contribuție pentru a reuși să deslușiți misterele de la escape room. E important să alegeți o tematică a escape room-ului care să vă atragă în așa fel încât distracția să fie la cote înalte. În general, prețurile la escape room în țara noastră variază între 25 și 150 de RON de persoană, în funcție de complexitate și oraș.

4. Jucați-vă pe consolă – Această este una dintre cele mai întâlnite metode în care prietenii aleg să se distreze. În plus, vine cu avantajul că există și posibilitatea de a vă juca online, fără să vă întâlniți. Cu siguranță cel mai popular joc pentru serile între prieteni este FIFA. Iar dacă nu sunteți adeptul consolelor, CS:GO rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din lume și are milioane de utilizatori activi în fiecare lună. Astfel, indiferent care ar fi pasiunile voastre cu siguranță veți găsi un joc pe placul tuturor.

5. Mergeți la un eveniment sportiv de top din străinătate – În această perioadă accesul spectatorilor la evenimentele sportive din România nu este permis, dar puteți să mergeți în afara țării la echipa voastră favorită. Dacă le achiziționați din timp, biletele la meci vor avea un preț accesibil. În plus, în această perioadă inclusiv prețul biletelor de avion a scăzut comparativ cu sezonul cald. Așadar, pe lângă faptul că veți merge împreună la un eveniment sportiv veți putea să vizitați și un oraș și să beneficiați și de o experiență inedită.

6. Dați o petrecere pe neașteptate – O petrecere surpriză pentru o persoană din grupul vostru poate fi oricând o soluție potrivită și distractivă. Consolidează și mai mult prietenia dintre voi și reprezintă un alt mod de a vă simți bine. Cu cât păstrați secretul mai bine, cu atât va fi și mai interesant. Așadar, această opțiune merită luată cu siguranță în calcul în cazul în care doriți să fiți spontani.

7. Mergeți la karaoke – E o activitate care se va lăsa cu siguranță cu multe zâmbete și hohote de râs. Șansele ca toată lumea din grupul vostru de prieteni să aibă o voce foarte bună sunt destul de mici, astfel că veți reuși să vă ironizați și să râdeți de „calitățile” fiecăruia. În fiecare oraș mare există mai multe cluburi de karaoke, iar taxele de participare sunt destul de mici. În plus, în cluburile mai mici aveți posibilitatea să aveți sala doar pentru voi și să vă simțiți ca la un adevărat concert. Cel puțin stresul de a vă face de râs în fața unor necunoscuți va dispărea. La toate acestea se adaugă și faptul că există și beneficii asupra sănătății.

8. Mergeți să jucați fotbal – Cel mai probabil, în copilărie fotbalul era principala activitate pe care o aveai cu prietenii. Dar serile de fotbal alături de ei rămân în continuare foarte distractive și contribuie mult și la forma voastră fizică. Veți avea un tonus bun și, în același timp, vă veți simți și bine.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More