Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

9.000 de lei în amenzi pe drumurile publice

0 91

În urma unor acțiuni desfășurate pe drumurile publice s-au aplicat amenzi de aproximativ 9.000 de lei.

Poliţiştii rutieri acţionează zilnic pe drumurile publice din judeţ Maramureș pentru a preîntâmpina producerea de accidente de circulaţie şi victimizarea participanţilor la traficul rutier.

Astfel, pentru că autovehiculele cu defecţiuni tehnice reprezintă un pericol în trafic, poliţiştii din Săliştea de Sus au desfăşurat ieri o acţiune împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pe D.J.186. În două ore de acţiune au fost verificate 18 autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3 000 de lei iar într-un caz s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au verificat31 de autovehicule în cadrul unei acţiuni organizate ieri pe drumurile publice de pe raza de competenţă. Au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea unui permis de conducere şi retragerea a două certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate la Vişeu de Sus a fost de aproximativ 6 000 de lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More