Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

9.000 de lei în amenzi pe drumurile publice

0 72

În urma unor acțiuni desfășurate pe drumurile publice s-au aplicat amenzi de aproximativ 9.000 de lei.

Poliţiştii rutieri acţionează zilnic pe drumurile publice din judeţ Maramureș pentru a preîntâmpina producerea de accidente de circulaţie şi victimizarea participanţilor la traficul rutier.

Astfel, pentru că autovehiculele cu defecţiuni tehnice reprezintă un pericol în trafic, poliţiştii din Săliştea de Sus au desfăşurat ieri o acţiune împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş pe D.J.186. În două ore de acţiune au fost verificate 18 autovehicule. Pentru neregulile constatate au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 3 000 de lei iar într-un caz s-a dispus retragerea certificatului de înmatriculare.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au verificat31 de autovehicule în cadrul unei acţiuni organizate ieri pe drumurile publice de pe raza de competenţă. Au fost aplicate 15 sancţiuni contravenţionale, dintre care şapte pentru neutilizarea centurii de siguranţă. Ca măsură complementară s-a dispus reţinerea unui permis de conducere şi retragerea a două certificate de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate la Vişeu de Sus a fost de aproximativ 6 000 de lei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.