Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

99 de cupluri au sărbătorit azi, la Mica, nunțile de aur și de argint – FOTO/VIDEO

0 59

Sute de persoane s-au adunat azi, alături de oficialitățile locale, în Căminul Cultural din comuna Mica pentru a celebra nunțile de aur și de argint, eveniment organizat în premieră de Primăria Mica.

Sala Căminului Cultural din Mica a fost azi neîncăpătoare pentru mulțimea adunată la eveniment. Copleșiți de emoții, atât organizatorii, cât și invitații de onoare, au transmis mesajele lor de susținere, dragoste și unitate către sărbătoriții zilei.

Nu mai puțin de 99 de cupluri au fost felicitate azi, perechi care în anul 2016 au sărbători 25, 50 sau peste 50 de ani de la celebrarea căsătoriei. Printre sărbătoriți s-a aflat și o familie din localitate care anul acesta a sărbătorit 70 de ani de căsnicie, un record nu doar pentru comuna Mica, dar, poate, pentru întreaga zonă.

Este pentru prima dată când la Mica s-a organizat o astfel de manifestare, evenimentul fiind înfăptuit la inițiativa primarului Tiberiu Zelencz, care a dorit să felicite cuplurile care au dat dovadă de fidelitate și statornicie în căsnicie, considerându-le un exemplu pentru generația tânără, care ar trebui să le urmeze exemplul și să se inspire din viața celor mai cu experiență.

Iar cum un eveniment organizat în pragul sărbătorilor de iarnă nu se putea ține fără colinde, sărbătoriții zilei au avut parte și de un concert susținut de Felix Gălan și un grup de colindători de la Școala Populară de Arte ”Tudor Jarda”. Totul, pentru ca cele mai longevive cupluri din comună să se simtă măcar pentru o zi, cele mai importante din comunitate.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More