Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A ajuns cu mașina în șanț, pe varianta ocolitoare Cluj Nord-Est

0 52
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Ieri, pe DN1C E576, Varianta Ocolitoare Cluj Nord-Est, pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei  persoane şi avarierea a două autovehicule.

Un bărbat de 23 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe DN1 E576, Varianta Ocolitoare Cluj Nord-Est, dinspre Cluj-Napoca înspre localitatea Jucu, într-o curbă uşoară la dreapta, s-ar fi angajat în depăşirea neregulamentară a unei autoutilitare.

În acest context, nepăstrând o distanţă laterală corespunzătoare faţă de vehiculul pe care încerca să-l depăşească, a intrat în coliziune cu acesta.

În urma impactului, conducătorul auto, de 23 de ani, a pierdut controlul autoturismului şi a părăsit partea carosabilă, intrând într-un şanţ de colectare a apelor pluviale de pe marginea carosabilului.

Conducătorul auto a suferit leziuni grave, în momentul impactului acesta fiind proiectat înafara autoturismului, pe carosabil.

Valoarea pagubelor materiale este de aproximativ 17.500 lei.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More