Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A ascuns ţigările în roata de rezervă, în portiere şi în banchete

0 39

tigari-general

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.PF. Sighetu Marmaţiei au depistat 1000 pachete ţigări de contrabandă,  ascunse într-un autoturism, în roata de rezervă, masca radiatorului, portiere spate şi banchete.

Ieri, o echipă mixtă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei şi lucrători din cadrul Poliţiei Baia Sprie a declanşat o acţiune pe linia combaterii traficului ilicit cu produse accizabile din tutun, de provenienţă ucraineană. Astfel, în jurul orei 14.00, a fost oprit în trafic, pe raza localităţii Baia Sprie, jud. Maramureş, un autoturism marca Fiat Ulysse, condus de către S. Nicolae de 22 de ani din Maramureş.

Existând suspiciuni că transportă ţigări de contrabandă, s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu şoferul la sediul sectorului, în vederea continuării cercetărilor.

În urma unui control amănunţit asupra maşinii, s-au descoperit ascunse, în locaşuri special amenajate, mai exact în roata de rezervă, portiere spate, în banchete şi masca radiatorului cantitatea de 1.000 pachete ţigări, marca Viceroy, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 9.000 lei.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat ţigările de la persoane necunoscute de pe raza jud. Maramureş, în vederea comercializării.

Drept urmare, maramureşeanul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de colectare, deţinere, producere, transport, preluare, depozitare, predare, desfacere şi vânzare de bunuri sau de mărfuri care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia.

De asemenea, autoturismul, marca Fiat, în valoare de 22.000 de lei, a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră până la finalizarea cercetărilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More