Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A avut zile. S-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje, dar a scăpat

0 332

sinucidere-aruncat-sarit-etaj

Un bărbat de 36 de ani s-a născut a doua oară, se poate spune, după ce a supraviețuit unei căderi în gol de pe un bloc cu 10 etaje. Tânărul a vrut să-și ia viața, dar gestul lui sinucigaș nu a avut rezultatul dorit de către el.

Bărbatul de 36 de ani s-a aruncat marți seara de pe un bloc de 10 etaje în cartierul Nord din Municipiul Râmnicu Vâlcea, însă a scăpat miraculos cu viață.

„Se investighează cazul să vedem dacă este tentativă de suicid. Tânărul este născut în 1978, se numește Gheorghe C., este din Râmnicu Vâlcea, iar potrivit martorilor a pătruns în bloc cu intenția de a-și pune capăt zilelor. Din fericire, căzătura sa a fost atenuată de un copac, tânărul suferind fracturi la membre și fiind în prezent internat la Spitalul Județean de Urgență din Râmnicu Vâlcea. Nu știm motivele care au dus la acest gest”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ, Alina Teodorescu.

În urmă cu două luni, un gest similar s-a produs în Râmnicu Vâlcea, când un magistrat de la Tribunalul Vâlcea a preferat să-și pună capăt zilelor sărind de pe un bloc cu 10 etaje din cartierul Ostroveni.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More