Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A căzut de la 11 metri înălțime și a murit

0 39

sinucidere-aruncat-sarit-etaj

Un muncitor care efectua lucrări de montaj termopane în incinta unei firme din Turda a căzut de pe acoperișul unei hale de producție. Bărbatul a murit după căzătura la 11 metri înălțime.

”La faţa locului s-a prezentat o echipă operativă din cadrul Poliţiei Municipiului Turda şi un echipaj de ambulanţă care a efectuat manevre de resuscitare asupra victimei care se afla în stop cardio-respirator, fără rezultat, declarând în cele din urmă decesul.

Din primele verificări reiese faptul că, în jurul orei 09:00, persoana în cauză, în calitate de administrator la o societate din Sibiu care are ca obiect de activitate montare geamuri tip termopan, efectua lucrări pe o hală de producţie, situată pe strada Ştefan cel Mare, din Municipiul Turda. Astfel, în timp ce se afla pe acoperişul clădirii, macaraua care ridica materialele s-a desprins din ancoraj, fapt care a determinat dezechilibrarea şi căderea în gol a acestuia de la o înălţime de aproximativ 11 metri pe o alee din beton”, precizează comunicatul IPJ Cluj.

Oamenii legii efectuează în continuare cercetări pentru a stabili împrejurările în care a avut loc accidentul de muncă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More