Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A căzut pradă unui hoț care se da… doctor

0 291

Un bătrân din Sălaj a rămas fără portofel în fața unui așa-zis doctor.

Reprezentanții IPJ Maramureș au transmis că un bătrân din judeţul Sălaj, a rămas fără portofel în Baia Mare, după ce a acceptat o consultaţie stradală de la un necunoscut care a pretins că e doctor. Poliţiştii băimăreni de investigaţii criminale au identificat autorul şi au recuperat banii sustraşi.

Ieri după-amiază, un bărbat în vârstă de 73 de ani a sesizat poliţia prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras portmoneul cu bani. Hoţul a intrat în vorbă cu bărbatul, care venise din Cehu Silvaniei pentru a cumpăra o piesă de tractor, şi l-a apreciat o victimă sigură. Sub pretextul ca e doctor, s-a oferit să-i maseze bătrânului spatele şi astfel i-a sustras din buzunarul sacoului portofelul în care se afla cartea de identitate şi suma de 550 de lei.

În urma sesizării faptei, poliţiştii au investigat cazul şi l-au şi soluţionat cu operativitate. Ei au identificat bănuitul în persoana unui băimărean în vârstă de 32 de ani şi au recuperat prejudiciul.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More