Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A căzut secerat la pământ după ce a fost lovit în cap

0 40
Foto:Arhiva Someseanul.ro
Foto:Arhiva Someseanul.ro

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Serviciul de Investigaţii Criminale, au identificat şi reţinut un bărbat de 21 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

În fapt, în seara zilei de 18 aprilie, bărbatul ar fi deposedat, prin violenţă, un bărbat de 32 de ani, din comuna Iara, de 4.100 lei şi de telefonul mobil, pe care le avea asupra sa.

Persoana vătămată a sesizat Poliţia în dimineaţa zilei de 19 aprilie, cu privire la faptul că, în jurul orei 23:00 a zilei precedente, în timp ce se deplasa spre domiciliul din comuna Iara, a fost lovit în zona capului de către o persoană necunoscută, cu un obiect contondent, pierzându-şi cunoştinţa. În momentul în care şi-a revenit, acesta a constatat faptul că din buzunarul pantalonilor îi lipsesc 4.100 de lei şi telefonul mobil.

În urma verificărilor şi investigaţiilor efectuate de către poliţişti, bărbatul de 21 de ani a fost identificat pe raza judeţului Timiş.

Faţă de acesta, poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, iar instanţa competentă a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi tâlhărie calificată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More