Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A condus cu 212 km/h pe Autostrada Transilvania

0 22

autostrada transolvania

Un bărbat de cetăţenie maghiară a fost depistat de poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania, în timp ce circula pe A3, cu viteza de 212 de km/h.

Reamintim faptul că, Poliţia Română coordonează, la nivel naţional, o acţiune de prevenire şi combatere a excesului de viteză. Acţiunea se înscrie în calendarul campaniei preventive „SPEED”, desfăşurată pe teritoriul tuturor celor 27 de state membre TISPOL.

Astăzi, la ora 12.27, poliţiştii din cadrul I.G.P.R. – Biroul de Poliţie Autostrada Transilvania au depistat un bărbat de 24 de ani, cetăţean maghiar, în timp ce conducea un autoturism, cu o viteză peste limita maximă admisă.

Bărbatul a fost depistat de poliţişti cu ajutorul aparatului radar pe Autostrada Transilvania (A3), la km. 15, pe sensul de mers Gilău – Câmpia Turzii, conducând cu o viteză de 212 km/h.

Conform legislaţiei în vigoare, acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 720 de lei. Totodată, poliţiştii i-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.