Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A curs cu amenzi în Șomcuta Mare

0 144

Șoferii care au apăsat prea tare pedala de accelerație nu au scăpat fără amenzi în urma unui control al polițiștilor rutieri din Șomcuta Mare.

Potrivit IPJ Maramureș, șoferii care s-au grăbit şi au apăsat prea tare pedala de acceleraţie au plătit amenzi în valoare de aproximativ 9 000 de lei. Practic, ieri, 10 februarie, au fost oprite pentru verificări 87 de autovehicule şi au fost aplicate 20 de sancţiuni contravenţionale.

Acţiunea a fost organizată de poliţiştii din Şomcuta Mare, în contextul în care viteza excesivă rămâne unul dintre principalii factori care contribuie la producerea accidentelor rutiere.

Astfel, încălcarea prevederilor legale, în special a celor referitoare la limita legală de viteză, a impus aplicarea a 20 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 9 000 de lei. De asemenea, a fost reţinut un certificat de înmatriculare.

Nu uitaţi! Viteza excesivă vă poate transforma în victime: pe dumneavoastră, pe cei dragi, sau pe cei care circulă regulamentar! Controlul volanului, al pedalei de acceleraţie, dar şi gestionarea timpului depinde de noi! Să nu recuperăm timpul pierdut apăsând prea tare pedala de acceleraţie! Mai bine ajungem la destinaţie mai târziu, dar în siguranţă! avertizează cei de la IPJ Maramureș.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More