Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A curs cu amenzi la Dej

0 602

Polițiștii dejeni au acționat în vederea prevenirii accidentelor rutiere, dar și pentru menținerea unui climat de siguranță.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 16 aprilie, în intervalul orar 10.30 – 13.30, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej în colaborare cu poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere pe raza de competenţă teritorială. S-a urmărit și menţinerea unui climat de siguranţă publică.

Au fost legitimate 83 persoane şi verificate 69 autovehicule. Abaterile constatate au dus la aplicarea a 38 de sancțiuni contravenționale pentru încălcări ale legislaţiei. Dintre acestea, 5 au fost aplicate pentru nefolosirea centurii de siguranță, 5 pentru traversare neregulamentară, 9 pentru opriri/staționări neregulamentare. Restul au fost aplicate pentru diferite alte abateri.

Totodată, a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată 1 permis de conducere dar şi 1 certificat de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More