Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A dat 100 de dolari unui om al străzii…ce a urmat este UIMITOR – VIDEO

0 399

cersetor

De multe ori oferim bani oamenilor străzii, care mai apoi se duc și îi cheltuie pe băutură,țigări sau chiar droguri. 

Josh Paler Lin, un tânăr cu un cunoscut canal pe YouTube, a decis să facă un experiment social şi i-a oferit unui om al străzii din California 100 de dolari. Inițial, a crezut că își va cumpăra alcool sau droguri, însă gestul acestuia te va lasa fara cuvinte.

Dupa ce tânărul Josh i-a înmânat cei 100 de dolar bărbatul nu a mai putut scoate nici un cuvânt, fiind profund impresionat de gestul tânărului, ba chiar la întrebat cu lacrimi în ochi, dacă e sigur ca vrea să îi dea atâția bani.

După  ce și-au luat la revedere Josh la urmărit pe cerșetor până la un supermarket de unde, acesta a ieșit cu mai multe sacoșe pline. Urmărirea acestuia a continuat până într-un parc unde … gestul cerșetorului l-a lăsat fără cuvinte pe tânăr.

Josh se aștepta ca acesta să cumpere alcool sau țigări însă, bărbatul a cumpărat alimente și a mers sa le imparta la alți oameni ai străzii.

Povestea bărbatului este una tristă. El a ajuns om al străzii după ce tatăl său bolnav de cancer pe care a încercat să îl salveze, a renunțat la serviciu ca să fie lângă el, dar asigurarea medicală nu a acoperit costurile tratamentului. Tatăl lui a decedat, iar la un interval scurt de timp a murit și mama sa, el ajungând pe străzi.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More