Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A dat foc ușii sediului Poliției Huedin. Recidivistul era băut și agresiv și a fost arestat

0 1.459

Incident periculos în sediul Poliției Orașului Huedin, unde un bărbat beat și agresiv a dat foc ușii de la sala de așteptare. Bărbatul este recidivist și înainte de incident postase pe Facebook un material video în care îi înjurase pe polițiști.

”Așa arată sala de așteptare a poliției orașului Huedin, după ce un recidivist, băut și extrem de agresiv, a aruncat cu benzina în holul sediului și a dat foc. Vizat a fost un polițist care în acele momente întocmea acte procedurale față de autorul incendierii”, se arată într-un comunicat transmis de Sindicatul Europol.

Conform sursei citate, pe parcursul după amiezii, piromanul a consumat băuturi alcoolice într-un bar din orașul Huedin, probabil pentru a-și face curaj, după care, timp de 18 minute într-un live postat pe rețelele de socializare i-a înjurat pe polițiști. ”Cine e Poliția în lumea asta? Poliția nu mi-a dat mie mâncare, nici nu m-a întrebat într-o zi: „Ce te doare în viața ta?”

Imediat după ce individul a aruncat cu benzină pe ușa polițiștilor și i-a dat foc, oamenii legii au evacuat, de urgență, sala de așteptare, toate persoanele care se aflau în acel loc au fost scoase pe un geam al încăperii, deoarece, din cauza flăcărilor, ușa de acces nu putea fi folosită.

”Autorul a fost imobilizat și reținut de colegii noștri și în cursul zilei de azi va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă. Să sperăm, totuși, că pericolul public presupus de lăsarea în libertate a unui asemenea individ, va fi analizat cu obiectivitate de către magistrați și, în consecință, vor dispune arestarea preventivă”, mai precizează Sindicatul Europol.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More