Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A debutat sezonul 2 al ”Dejenii au talent” FOTO/VIDEO

0 67

dejenii au talent (4)

Centrul Cultural Arta din Dej s-a dovedit neîncăpător pentru debutul celui de-al doilea sezon al talent-show-ului ”Dejenii au talent”.

După deschiderea făcută de cei doi prezentatori, Ruben Teocan și Dorin Cociș, pe scenă au urcat majoretele ”Pretty Dancers” de la Colegiul Național ”Andrei Mureșanu” Dej, pentru ca apoi spectatorii – prezenți în număr foarte mare – să aibă parte de o surpriză: Deona Roman a interpretat piesa cu care a cucerit juriul ”Next Star” în urmă cu câteva săptămâni.

Premiile oferite în acest an sunt substanțiale. Astfel, câștigătorul marelui trofeu ”Dejenii au talent” va primi 700 de lei (premiu oferit de deputatul Cornel Itu). Premiul de originalitate, oferit de primarul Costan Morar, va fi de 500 de lei, iar premiul de popularitate în valoare de 500 de lei va fi oferit de viceprimarul Aurelian Mureșan. La ediția din acest an vor fi oferite și un premiu I și un premiu II dar și mențiuni.

Gheața a fost spartă de Larisa Grad, o fetiță de numai 7 ani, care a interpretat un cântec popular (3 DA). Tot trei răspunsuri favorabile a primit și Nicoleta Păcurăriu, în vârstă de 8 ani, o micuță Barbie de Gherla. Show-ul a continuat cu Cristian Mezei și Alex, cei doi oferind un număr interesant de beatbox (2 DA, 1 NU). O altă tânără speranță, Anisia Roman (8 ani) a trecut în semifinală după un moment inedit de gimnastică aerobică. Chiar dacă execuțiile nu i-au reușit în totalitate și a lăsat senzația că urmează să cedeze, Anisia a dus momentul până la capăt și a primit 2 DA și 1 NU. A urmat apoi Vlad Cosma, dejean care a participat și anul trecut la concursul organizat de Radio Stil și Centrul Cultural Arta. Vlad a fost mult sub evoluția de anul trecut și interpretarea lui a lăsat de dorit, dar jurații au considerat că merită să treacă mai departe și i-au oferit 2 DA ”pentru încurajare”.

Mihai Mânzat (33 de ani) a ”pus coada la prună” și a primit 2 DA și un NU, însă s-a calificat în faza următoare. ”Dejenii au talent” a continuat cu Mihai Mureșan, un adolescent de numai 15 ani, din Gherla, care a uimit atât publicul, cât și juriul. Beatbox-ul său a fost notat cu 3 DA.

Senzația serii a fost cu siguranță Grigore Ploscar, un personaj emblematic pentru orașul Dej. Acesta a interpretat o piesă populară și a primit 3 DA în uralele spectatorilor prezenți. ”GRI-GO-RE, GRI-GO-RE!” s-a auzit minute în șir, în Centrul Cultural Arta. Jurații (prof. Ștefan Lako, prof. Olimpiu Șipoș și Mariana Reman) au spus că acesta ar merita premiul de popularitate ținând cont de ”gălăgia” susținătorilor săi.

Primul și singurul număr respins de jurați a fost cel al tinerei Nina Farcaș (12 ani), cea care ”într-o nu știu care seară” a primit 2 NU și un singur DA. Micuța Nina nu a fost în cea mai bună zi și a ratat în totalitate ceea ce (probabil!) și-a pregătit. Cea care a închis concursul a fost trupa Cius. Cei doi componenți ai trupei au venit cu un număr de beatbox și rapp și au fost răsplătiți cu 3 DA.

Concluzii? Nouă concurenți au trecut în faza următoare, un singur număr a fost respins. Replica serii? ”Primești un DA pentru încurajare”. La Dej, Cucul a înlocuit Fuiorul. Zicem noi.

Semifinala are loc în 15 mai.


A inceput al doilea sezon Dejenii au talent by Irina Maxim

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More