Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A debutat Târgul ”Produs de Cluj” la Dej – FOTO/VIDEO

0 77

Produs de Cluj la Dej - ziua 1

Prima zi a târgului ”Produs de Cluj” la Dej a adus în Piața Bobâlna din centrul orașului zeci de standuri cu produse tradiționale, specifice zonei, dar și multă bună dispoziție și distracție pentru dejeni.

Așa cum a procedat și în zilele de debut ale târgului în alte orașe, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj cu atribuții de președinte, Vakar Istvan, a fost prezent vineri și la Dej. Însoțit de primarul Costan Morar și de directorul evenimentului, Ramona Moldovan, Vakar Istvan a vizitat tarabele expozanților asigurându-se că toată lumea este mulțumită, atât vânzătorii, cât mai ales clienții.

Dacă în zona târgului de produse tradiționale și meșteșugărești forfota a fost continuă, pe scena evenimentului atmosfera a fost întreținută cu spectacole folclorice.

Ziua de vineri i-a avut în programul artistic pe Ansamblul folcloric ”Mugurelul” al UBB Cluj și interpreții Mihai și Gavril Vârva, Lavinia Daiana Mariș, Silviu Popa, Cristina Beldean Moșuțan, Marian Dascăl, Florian Roșan, Amalia Codorean Chindriș, Ana Ilca Mureșan, acompaniați de Taraful ”Plaiuri Someșene”.

Acesta a fost doar începutul. Sâmbătă și duminică Târgul Produs de Cluj continuă la Dej, în Piața Bobâlna fiind așteptați și mai mulți dejeni pentru a profita de produse tradiționale la preț de producător, spectacole folclorice și terasele cu mici, grătare și bere. Vedeți aici programul evenimentului.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.938017446261023.1073741985.467241263338646&type=1

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More