Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A făcut accident şi a reparat maşina fără a avea autorizaţie de la poliţie

0 58

politia11

Ieri, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Rebrişoara au identificat un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Gersa, bănuit că în seara zilei de 30 martie, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal din localitate, fără a deţine permis de conducere, ar fi comis un accident de circulaţie, soldat cu avarii, fără să fi anunţat poliţia.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un alt tânăr, în vârstă de 32 de ani, din Năsăud, bănuit că în perioada 31 martie – 9 aprilie ar fi primit, într-un atelier auto din oraş, autoturismul care prezenta urme de avarii în urma accidentului produs pe drumul comunal Gersa. Năsăudeanul ar fi efectuat reparaţii la autoturism, fără a fi îndeplinite condiţiile prevăzute de lege, respectiv autoturismul nu avea eliberată autorizaţie de reparaţie, întrucât proprietarul nu a anunţat poliţia despre producerea accidentului de circulaţie.

În cauză sunt efectuate cercetări faţă de conducătorul auto sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, iar tânărul, în vârstă de 32 de ani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea atribuţiilor privind verificarea tehnică ori efectuarea reparaţiilor.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More