Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A făcut o reclamație, dar a fost înjurat de patronul Berăriei Ursus din Cluj – FOTO

3 517

9

Nemulțumit de faptul că în Berăria Ursus din Piața Unirii din Cluj-Napoca nu era bere nefiltrată, dar nici semnal Wi-Fi, așa cum era afișat, un tânăr a făcut reclamație. După un schimb de mesaje cu patronul localului, Mihai Farcaș a fost chiar înjurat și trimis la plimbare.

Mihai Farcaș a avut de reclamat duminică seara unele probleme în Berăria Ursus din Piața Unirii. A trimis un SMS la numărul indicat în local pentru reclamații și i s-a răspuns chiar de către patronul berăriei, Adrian Munteanu.

”Mă numesc Mihai Farcaș, și azi 13.04.2014 am fost la Berăria Ursus din Piața Unirii. Vă atașez poze cu `discuția` purtată cu angajatul companiei care răspunde de partea de reclamații. Eu sunt șocat de cele întâmplate, mi se par absolut ireale răspunsurile primite. Atașez imagini ca toți cei care frecventează aceste localuri să știe ce se întâmplă cu cei care fac `reclamații`” a transmis reclamantul.

Schimbul de replici dintre cei doi a fost imortalizat, iar Mihai Farcaș l-a trimis apoi pe adresa redacției.

”Pe scurt, am reclamat la numărul afișat faptul că nu le merge internetul wireless în local și că nu au bere nefiltrată, iar răspunsurile se pot lua din mesaje” a mai adăugat tânărul nemulțumit.

martor-ocular

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. CGD spune

    Imi pare rau, dar mi se pare ca exagereaza clientul si de ce repeta „nu este problema mea” intr-un moment in care el face o reclamatie si implicit are o problema, nu? Fara suparare dar eu mi-as baga picioarele si as cauta un local cu bere nefiltrata si wifi. Bineinteles, clientul are drepturile lui, dar nu e civilizat sa vorbesti cu un ton de atacat in halul asta cu o persoana pe care nu o cunosti, mai ales ca mie personal mi se pare ca dorinta clientului a fost de la bun inceput aceea de a face publica aceasta conversatie.

  2. fiu de macelar spune

    Ma nene , daca nu are bere si wi-fi , cauti alt loca si alta data nu mai mergi la Ursus , complicat nu ?

  3. Copil bun spune

    Aberatii. Clientul o cere..

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More