Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A fost anuntata ca a castigat 341.000 de lei. Vezi ce a facut femeia

0 189

bani

Ieri, la ora 12.00 poliţiştii de investigaţii criminale din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi de către Daniela A. de 46 ani din sat Nistru, că, în jurul orelor 10.00 a fost apelată pe postul telefonic deţinut la domiciliu, de către un bărbat care s-a prezentat a fi angajat al societăţii de telecomunicaţii şi care a anunţat-o că în urma unei trageri la sorţi a câştigat suma de  341.000 lei. Aceeaşi persoană i-a comunicat că pentru a intra în posesia premiului, trebuie să depună într-un cont suma de 740 lei, iar apoi să anunţe telefonic despre acest lucru la un număr de mobil. Femeia a depus banii în contul indicat, ulterior realizând că a fost înşelată.

Tot ieri la ora 11.00 Alexandru B. de 42 ani din Baia Mare a sesizat poliţia despre faptul că, în data de 10 mai 2013 între orele 13.40-14.15, persoane necunoscute l-au contactat telefonic şi prin modul de operare ,,accident de circulaţie al unei rude aflate in străinătate”, i-au pretins suma de 2.500 dolari. Deoarece bărbatul a verificat veridicitatea datelor prezentate, a refuzat să depună suma solicitată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More