Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

A fost anuntata ca a castigat 341.000 de lei. Vezi ce a facut femeia

0 52

bani

Ieri, la ora 12.00 poliţiştii de investigaţii criminale din Tăuţii Măgherăuş au fost sesizaţi de către Daniela A. de 46 ani din sat Nistru, că, în jurul orelor 10.00 a fost apelată pe postul telefonic deţinut la domiciliu, de către un bărbat care s-a prezentat a fi angajat al societăţii de telecomunicaţii şi care a anunţat-o că în urma unei trageri la sorţi a câştigat suma de  341.000 lei. Aceeaşi persoană i-a comunicat că pentru a intra în posesia premiului, trebuie să depună într-un cont suma de 740 lei, iar apoi să anunţe telefonic despre acest lucru la un număr de mobil. Femeia a depus banii în contul indicat, ulterior realizând că a fost înşelată.

Tot ieri la ora 11.00 Alexandru B. de 42 ani din Baia Mare a sesizat poliţia despre faptul că, în data de 10 mai 2013 între orele 13.40-14.15, persoane necunoscute l-au contactat telefonic şi prin modul de operare ,,accident de circulaţie al unei rude aflate in străinătate”, i-au pretins suma de 2.500 dolari. Deoarece bărbatul a verificat veridicitatea datelor prezentate, a refuzat să depună suma solicitată.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More