Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A fost găsit cadavrul farmacistei dispărută luna trecută

0 161

Moldovan Minodora disparuta

Minodora Moldovan a dispărut în noaptea de 19 spre 20 octombrie din trenul care circula de la Ulmeni (Maramureș) la Alba Iulia. Femeia se întorcea acasă după ce a fost în vizită la niște rude.

Ultimul contact cu familia l-a avut telefonic pe când era în tren, în zona Dejului. Atunci anunțase că în câteva ore o să ajungă acasă. Doar că n-a mai ajuns.

La o lună și o săptămână de la dispariție, cadavrul femeii în vârstă de 64 de ani a fost găsit lângă calea ferată, în localitatea Mirăslău din județul Alba. Mai exact, polițiștii au găsit doar părți din corpul femeii, fragmente împrăștiate lângă calea ferată.

“S-a stabilit identitatea cadavrului. Este vorba de farmacista care a dispărut pe data de 19 octombrie trenul care circula de la Ulmeni (judetul Maramures) la Alba Iulia. Continuă acţiunea de căutare a celorlalte fragmete din cadavru. A fost deschisă o anchetă. Capul, mâinile şi picioarele găsite se află în stare avansată de putrefacţie şi prezintă urme de muşcături de animale sălbatice. Deocamdată nu se ştie cum a murit femeia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba, Luminiţa Prodan.
Deocamdată nu se știe cum a murit farmacista. Polițiștii au deschis o anchetă în privința acesteia încă de la momentul dispariției, iar acum urmează să stabilească dacă a fost vorba despre un accident, o sinucidere sau crimă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More