Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A fugit de polițiști în pădure. Deși s-au tras focuri de armă, de avertisment, urmăritul nu s-a oprit

0 2.491

La data de 10 aprilie a.c., un tânăr de 24 de ani, din județul Cluj a fost reținut 24 de ore de către polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Turda, fiind cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducere a unui vehicul neînmatriculat și fără a deține permis de conducere. La momentul depistării, acesta nu s-a conformat indicațiilor polițiștilor, fugind într-o zonă împădurită. A fost urmărit de polițiști, care ulterior au efectuat două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare.

În fapt, la data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 00:00, poliţişti aflați în patrulare pe raza comunei Săvădisla, au depistat circulând pe DJ 107M, la un kilometru în afara localității Lita, un autoturism care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare.

După oprirea autoturismului în cauză, tânărul de 24 de ani aflat la volan a refuzat prezentarea documentelor solicitate de polițiști, precum și furnizarea datelor necesare identificării lui.

De asemenea, ar fi refuzat să coboare din autoturism, iar ulterior extragerii, acesta a devenit agitat și a fugit de pe DJ 107M înspre o zonă cu vegetație densă.

În timpul urmăririi, tânărul nu s-a conformat somațiilor, fiind astfel efectuate două focuri de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare de către polițiști.

La data de 10 aprilie a.c., în baza activităților derulate cel în cauză a fost depistat de polițiști, fiind reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, 11 aprilie, acesta a fost prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More