Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A furat banii primăriţei. Suspectul a fost arestat preventiv

1 52

Foto: Arhiva

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului SZUCS IULIAN JONY (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În data de 21 ianuarie 2014, în jurul orelor 11.00, inculpatul Szucs Iulian Jony a pătruns în biroul primarului oraşului Seini şi profitând de faptul că partea vătămată Tulbure Gabriela F. nu se afla în birou, a sustras din poşeta acesteia un portofel care conţinea suma de 400 de lei, două carduri bancare şi cartea de identitate. Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 29 de zile, respectiv din data de  22.01.2014 până în data de 19.02.2014.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, au anunţat  procurorii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More