Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

A furat bijuterii din „Gold Plaza”. Acum e arestat preventiv

0 30

bijuteriiAur

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare au solicitat instanţei de judecată arestarea preventivă pentru o perioadă de 29 de zile, a inculpatului L.L.D. (aflat în stare de reţinere) sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Din ordonanţa de punere în mişcare a acţiunii penale, întocmită de procurori, au rezultat următoarele:

În seara zilei de 08 noiembrie 2013, inculpatul L.L.D., împreună cu învinuitul minor V.A.M., au sustras din vitrina Bijuteriei „Camelia” din centrul comercial „Gold Plaza” din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, bijuterii şi bunuri, cauzând un prejudiciu stabilit la suma de 1.000 lei.

Instanţa a admis propunerea procurorilor şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului L.L.D., pentru perioada 11 noiembrie 2013 – 09 decembrie 2013.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More